• Dhuwur Speed ​​Cut Kanggo Mesin Line Length
  • KINGREAL Coil Slitting Machine
  • China Steel Coil Slitting Machine Factory
  • China Coil Slitting Machine Produsen Layanan Sawise-Sale

KENAPA PILIH KAMI

  • Desain & Pabrik

    Dhukungan desain & pelatihan profesional

  • Kontrol kualitas

    Kontrol kualitas sing ketat

  • Tim profesional

    KINGREAL duwe tim teknis profesional dhewe lan Tim Sawise Penjualan

  • Lokal Sawise-Sale

    KINGREAL wis nyiyapake titik layanan lokal ing pirang-pirang negara lan wilayah

MESIN KINGREAL

Nyedhiyani solusi lengkap kanggo proses coil

  • Mesin Slitting Coil

    220M / Min High Speed Coil Slitting Machine

    Double Slitter Base Steel Slitting Line

    Mesin Slitting prasaja

    Sinau luwih akeh
  • Cut Kanggo Garis Length

    Beda Tipe Shearing Machine Cutting

    Cut Kanggo Garis Dawa Kanthi Auto Stack

    Jalur CTL ekonomis

    Sinau luwih akeh
  • Solusi Perforasi Coil

    Metal Ceiling Perforated Line Produksi

    Coil Perforated Rewind Blanking Line

    Gabungke leveling Decoiler lan Mesin Feeder

    Sinau luwih akeh
  • KINGREAL Angkutan Baja Potong Kanggo Garis Panjang menyang U.A.E

    KINGREAL wis kasil nginstal Cut baja kanggo garis dawa ing U.A.E.

  • KINGREAL Transport The Double Slitter Head Slitting Machine Kanggo Rusia

    KINGREAL ngatur insinyur lokal Rusia menyang pabrik pelanggan kanggo mbantu nginstal mesin slitting

  • KINGREAL Transport Line Coil Slitting Simple menyang India

    KINGREAL ngrancang mesin coil slitting prasaja, yaiku mesin sing paling larang.

  • KINGREAL Cut To Length Line Machine Makarya Ing Vietnam

    KINGREAL kasil ngangkut garis sing dipotong nganti dawa menyang pabrik pelanggan ing Vietnam lan beroperasi kanthi lancar

KINGREAL MACHINERY didegaké ing taun 1995, dumunung ing kutha Guangzhou lan Foshan. Pabrik kita kalebu area 8.000 meter persegi lan duwe luwih saka 120 karyawan. Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan kemajuan, KINGREAL wis dadi salah sawijining mesin pangolahan kumparan profesional lan pemasok ing China.
We offer solusi lengkap ing Processing coil lan bangunan alat mesin, kang kalebu kacepetan dhuwur coil slitting line,mesin slitting tembaga, slitting gauge abot, mesin slitting prasaja,coil Cut kanggo mesin dawa, Cut logam kanggo garis dawa,fly shearing kanggo Cut kanggo mesin dawa, sheet metal Cut kanggo mesin dawa, etc.